Praktijk voor coaching en supervisie

Letting people flourish


Als supervisor ben ik geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Theorie (NVAGT), de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijke Verzorgers (SKGV) en de Raad voor Klinische Pastorale Vorming & Pastorale Supervisie (Raad KPV & PS). Ik bezit het European Certificate for Psychotherapy, uitgegeven door de EAP te Wenen en ben CRKBO geregistreerd docent. Tevens werkzaam als supervisor voor studenten gestalttherapie en als mentor voor aankomende supervisoren en geestelijk verzorgers. 

 Ik ben voormalig bestuurslid van het Nederlands Bijbelgenootschap en van de Charismatische Werkgemeenschap Nederland. Tevens oud-lid van de Society of Biblical Literature en de American Academy of Religion. 

Huidige lidmaatschappen: Bond van Nederlandse Predikanten (BNP); Vereniging van Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen (VGVZ); de Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie (kamer van supervisoren) (NVAGT); de European Association for Psychotherapy (EAP) en het Katholiek Studiecentrum voor de Geestelijke Volksgezondheid (KSGV). 

KvK-nummer 51927942                        AGB-code 9459022